Evenementen in de regio

Mede mogelijk gemaakt door Van Houts Attractieverhuur

Evenementen in de regio

Mede mogelijk gemaakt door Van Houts Attractieverhuur

Winkelcentrum Valkenstaete
Elke zaterdag

Winkelcentrum Valkenstaete in Valkenswaard: het hele jaar overdekt winkelgenot Elke zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur special event. 6 oktober: gratis popcorn! 13 oktober: Meet & Greet met een echte M&M! 20 oktober: gratis suikerspinnen! 27 oktober: Halloween kindermiddag; gratis schminken, trick or treat en spelletjes!

Kinderdisco Monkey Town
12 oktober 2018

Kinderdisco bij Monkey Town in Valkenswaard vanaf 16.00 uur. Met onze Mini Disco show zorgen we voor het muzikale vermaak. Kom jij ook samen dansen & lekker gek doen?

Kerstmarkt Woensel West
9 december 2018

Gezellig markt met kraampjes, live muziek, spectaculair aanbod attracties voor de kids en natuurlijk niet te vergeten GRATIS oliebollen! Van 12.00 tot 17.00 uur in de gehele Edisonstraat in Eindhoven.

Bloemencorso Valkenswaard
8 september 2019

Jaarlijks, op de 2e zondag van september, organiseert Stichting Bloemencorso Valkenswaard het Bloemencorso in Valkenswaard. Een dahliaparade van 14 prachtige bloemenwagens vormen tezamen met diverse harmonieën en fanfares een prachtig kijk – en luistergenot voor een 30.000 koppig publiek. Van Houts Attractieverhuur is trotse sponsor van dit prachtig evenement en zorgt op het Gele Rijdersplein voor het kindervermaak met diverse attracties en luchtkussens.