Evenementen in de regio

Mede mogelijk gemaakt door Van Houts Attractieverhuur

Evenementen in de regio

Mede mogelijk gemaakt door Van Houts Attractieverhuur

Winkelcentrum Valkenstaete
Elke zaterdag

Winkelcentrum Valkenstaete in Valkenswaard: het hele jaar overdekt winkelgenot Elke zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur een special event. 16 maart: Magic Day met Goochelshows om 12.30/13.30/14.30/15.30 uur! 23 maart: Voetbalfun! 30 maart: Kinderauto's! 6 april: Gratis Popcorn 13 april: Meet & Greet met bekende kinderhelden!

Paaseieren zoeken
22 april 2019

Ook dit jaar zal de paashaas op Tweede Paasdag weer zijn eieren komen verstoppen in Dommelen. Op maandag 22 april, van 10:00 tot 12:00 uur ’s ochtends kunnen kinderen tot 10 jaar paaseieren komen zoeken bij het trapveldje langs de rotonde op de Tienendreef in Dommelen. Om 10:00 uur wordt het startschot gegeven. De kinderen kunnen op zoek naar verstopte plastic eieren om deze daarna bij de paashaas om te wisselen voor een van de 5000 chocolade paaseieren! We maken er zoals altijd weer een feestje van met een groot springkussen voor de kinderen, schminkers, gezellige muziek en natuurlijk een glaasje ranja. Komen jullie ook? Dit evenement wordt kosteloos georganiseerd door Beeks Optiek in samenwerking met Van Houts Attractieverhuur en een stel enthousiaste vrijwilligers!

Dommelse Bellemarkt
2 juni 2019

De Dommelse Bellemarkt is de jaarlijkse braderie met pleinfeest bij De Belleman in Dommelen. Rondom het plein is een gezellige braderie met gratis attracties voor de kinderen. Op het plein zelf is een groot terras en podium. Onder het genot van een drankje kan genoten worden van diverse optredens. Ook lekkernijen zijn volop verkrijgbaar. De Dommelse Bellemarkt vindt plaats van 11.00 tot 17.00 uur aan het Bruninckxdal bij Sport- en Ontmoetingscentrum de Belleman in Dommelen. De toegang is gratis. Van Houts Attractieverhuur verzorgd het kinderentertainment en de braderie. Wilt u een kraam huren? Neem dan contact met ons op!