Evenementen in de regio

Mede mogelijk gemaakt door Van Houts Attractieverhuur

Evenementen in de regio

Mede mogelijk gemaakt door Van Houts Attractieverhuur

Winkelcentrum Valkenstaete
Elke zaterdag

Winkelcentrum Valkenstaete in Valkenswaard: het hele jaar overdekt winkelgenot Elke zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur een special event. 1 december: gratis popcorn, DJ Piet & Sinterklaas! 8 december: Meet & Greet met de Kerst Minion! 15 december: Levende kerstboom! 22 december: Wintergames!

Kerstmarkt Woensel West
9 december 2018

Gezellig markt met kraampjes, live muziek, spectaculair aanbod attracties voor de kids en natuurlijk niet te vergeten GRATIS oliebollen! Van 12.00 tot 17.00 uur in de gehele Edisonstraat in Eindhoven.

Winterevent Balu Lommel
Zaterdag 15 december

Kindermarkt, aprés ski plein met food en drinks, optredens in de Hanekap en avondmarkt. Van 16.00 tot 22.00 uur bij Basisschool Balu Lutlommel in Lommel (België).

Bloemencorso Valkenswaard
8 september 2019

Jaarlijks, op de 2e zondag van september, organiseert Stichting Bloemencorso Valkenswaard het Bloemencorso in Valkenswaard. Een dahliaparade van 14 prachtige bloemenwagens vormen tezamen met diverse harmonieën en fanfares een prachtig kijk – en luistergenot voor een 30.000 koppig publiek. Van Houts Attractieverhuur is trotse sponsor van dit prachtig evenement en zorgt op het Gele Rijdersplein voor het kindervermaak met diverse attracties en luchtkussens.