Evenementen in de regio

Mede mogelijk gemaakt door Van Houts Attractieverhuur

Evenementen in de regio

Mede mogelijk gemaakt door Van Houts Attractieverhuur

Winkelcentrum Valkenstaete
Elke zaterdag

Winkelcentrum Valkenstaete in Valkenswaard: het hele jaar overdekt winkelgenot Elke zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur een special event. 17 augustus: Back 2 School! 24 augustus: Unicorn Time! 31 augustus: Win gratis shoptegoed! 7 september: Gratis popcorn! 14 september: Meet & Greet met Pikachu! 21 september: Stoere Mannendag! 28 september: Ballonfiguren & Glittertatoo's!

Vlegeldag Bennekom
Woensdag 28 augustus

Elk jaar weer komen duizenden bezoekers naar Bennekom om te genieten van een dag vol gezelligheid, nostalgie en folklore. Vlegeldag wordt al meer dan 30 jaar georganiseerd in Bennekom (gemeente Ede). Vlegeldag is een oogstfeest dat alles te maken heeft met het verbouwen, oogsten en verwerken van graan. Op de Vlegeldag vindt het jaarlijkse Vlegelcorso en Ringsteken zowel met oude tractoren als met het aangespannen paard plaats. Ook zijn er natuurlijk oude ambachten, een boerenmarkt, de grote kindervlooienmarkt en veel muziek. Van Houts Attractieverhuur is aanwezig met een draai- en zweefmolen.

Muziekfeest Band Zonder Vent
Zondag 1 september

Muzikale middag van 14.00 tot 18.00 uur in het Wilhelminapark in Valkenswaard ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Band Zonder Vent. Diverse orkesten uit de omgeving zoals 'de Pompiers', 'Mans Zat', 'Unaniem' en 'Kapper van Gorp'. Van Houts Attractieverhuur verzorgt hierbij het speciaal ingerichte kinderplein met o.a. zweefmolen, stormbaan en (disco)springkussens!

Val-Val-D'rie Valkenswaard
Zondag 15 september

Ook dit jaar wordt het culturele seizoen traditiegetrouw geopend met 'Val-Val-D'rie' in en rondom De Hofnar tot en met de Markt. Veel podia, veel artiesten en vooral heel veel gezelligheid voor het hele gezin. Geniet op diverse podia van previews van professionele artiesten en de beste artiesten uit eigen streek met spetterende optredens. Uiteraard is er ook alle tijd en ruimte voor een lekker drankje of hapje. En voor de kinderen zijn er natuurlijk weer diverse kinderactiviteiten.

Bloemencorso Valkenswaard
8 september 2019

Jaarlijks, op de 2e zondag van september, organiseert Stichting Bloemencorso Valkenswaard het Bloemencorso in Valkenswaard. Een dahliaparade van 14 prachtige bloemenwagens vormen tezamen met diverse harmonieën en fanfares een prachtig kijk – en luistergenot voor een 30.000 koppig publiek. Van Houts Attractieverhuur is trotse sponsor van dit prachtig evenement en zorgt op het Gele Rijdersplein voor het kindervermaak met diverse attracties en luchtkussens.