Evenementen in de regio

Mede mogelijk gemaakt door Van Houts Attractieverhuur

Evenementen in de regio

Mede mogelijk gemaakt door Van Houts Attractieverhuur

Winkelcentrum Valkenstaete
Elke zaterdag

Winkelcentrum Valkenstaete in Valkenswaard: het hele jaar overdekt winkelgenot Elke zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur een special event. 4 mei: Gratis Popcorn! 11 mei: Meet & Greet met M&M Red! 18 mei: Springkussenfestival én gratis suikerspinnen! 25 mei: Ballonfiguren & Glittertattoos

Dommelse Bellemarkt
2 juni 2019

De Dommelse Bellemarkt is de jaarlijkse braderie met pleinfeest bij De Belleman in Dommelen. Rondom het plein is een gezellige braderie met gratis attracties voor de kinderen. Op het plein zelf is een groot terras en podium. Onder het genot van een drankje kan genoten worden van diverse optredens. Ook lekkernijen zijn volop verkrijgbaar. De Dommelse Bellemarkt vindt plaats van 11.00 tot 17.00 uur aan het Bruninckxdal bij Sport- en Ontmoetingscentrum de Belleman in Dommelen. De toegang is gratis. Van Houts Attractieverhuur verzorgd het kinderentertainment en de braderie. Wilt u een kraam huren? Neem dan contact met ons op!

Doe Week Dommelen
12 aug. t/m 16 aug. 2019

Doe Week Dommelen is een vakantieweek voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar. Elk jaar de laatste week van de zomervakantie organiseren 13 enthousiaste bestuursleden geheel belangeloos deze week en maken er samen met ongeveer 200 vrijwilligers en circa 850 kinderen een TOP-week van. Met tal van activiteiten is het een prachtige afsluiting van de zomervakantie! Van Houts Attractieverhuur zorgt hier jaarlijks voor de luchtkussens.